Skip to content Skip to footer

Sprookje in de regen

2 Comments

  • Eveline Vis
    Posted 25 oktober 2022 at 11:15 am

    Wat mooi om te lezen dat jullie zo genoten hebben! (Al wist ik dat stiekem al hoor, want jullie straalden van oor tot oor!). Ik heb ook enorm genoten, zowel van de voorbereidingen als van de dag zelf. Ik was dan wel niet de bruid, maar voelde me als moeder van de gom ook heel bijzonder en blij!!!! Wat heerlijk om jullie prachtige gezin zo te zien genieten met elkaar! Dat is geen vanzelfsprekendheid, jullie hebben er keihard voor moeten knokken, maar wat is dat het waard geweest!!!!! Trots, blij en dankbaar omschrijven misschien het beste hoe ik me voel.
    Lieve (schoon-)dochter, ik hou van je!!!!! (En van je 4 mannen natuurlijk).

Leave a comment

Sprookje in de regen - Een huisje vol