Skip to content Skip to footer

Wittebroodsweken, een sober leven en uitgetherapiet

2 Comments

 • Erica Smits
  Posted 5 december 2022 at 3:58 pm

  Herkenbaar, Hanneke!

  Ik ben zo aan het kwakkelen met van alles en vind deze periode zo naar met die bacillen en virussen. Ben extra bang geworden door de coronapandemie, mijn neefje die doodziek op de ic lag door geïnfecteerde waterpokken, een vriendin die overleed aan de gevolgen van borstkanker en nog een vriendin die met 33 weken zwangerschap op de ic lag……

  Liefst blijf ik ook in mijn bubbel maar dat is niet de realiteit! Wel verlang ik nu al naar het voorjaar !!!

 • Post Author
  Hanneke
  Posted 9 december 2022 at 6:31 pm

  Ook weer herkenbaar Erica!

  Wat een verdrietige dingen om je heen zeg…

  Ook hier de angst voor allerlei enge dingen. Heb periodes dat ik geen nieuws wil kijken en op social media ook het meeste ontwijk…

  Nog maar 3 maanden Erica, dan is het weer voorjaar 😉

  Liefs Hanneke

Leave a comment

Wittebroodsweken, een sober leven en uitgetherapiet - Een huisje vol